Κατασκευές

Το Τεχνικό Γραφείο αναλαμβάνει όλων των ειδών κατασκευές ιδιωτικών έργων. Μπορούμε να αναλάβουμε ένα κτίριο από τις αρχικές εκσκαφές μέχρι την παράδοση "με το κλειδί στο χέρι". Βασισμένοι στην πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας εγγυούμαστε για την υψηλή ποιότητα της κατασκευής. Ο συνεχής έλεγχος και η επίβλεψη των εργασιών αποτρέπει την ύπαρξη τεχνικών σφαλμάτων και επιτρέπει την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σε κάθε στάδιο των εργασιών, είμαστε στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τεχνικά ή λειτουργικά θέματα και να καταλήξουμε από κοινού στην καλύτερη δυνατή λύση.

 

Ανακαινίσεις και Επισκευές παλαιών κτηρίων, Καταστημάτων και Τουριστικών μονάδων

 

Η Ανακαίνιση πολλές φορές είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικά προβλήματα ή για να δημιουργηθούν άνετοι και λειτουργικοί χώροι που να ταιριάζουν με την αισθητική σας.

Έχοντας την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προχωρούμε σε λύσεις που κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό, αναβαθμίζοντας το κτίριο σας.

Ο σχεδιασμός και ο προϋπολογισμός των εργασιών της ανακαίνισης γίνεται πάντοτε σε στενή συνεργασία με εσάς, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, χωρίς να υπερβαίνει και την οικονομική σας δυνατότητα.